Ons Team

LISA

Eigenaresse, Barista

Lisa is de trotse eigenaresse van Lisa & Wilhelmina🧡. Deze energieke blondine is altijd vrolijk en is een ster in het maken van koffie. Haar favo koffie om te drinken is een flat white met volle romige melk. Haar favo koffie om te maken is een caramel macchiato (“de espresso blijft zo mooi hangen tussen de melk en het schuim, en die caramel maakt er een dubbel feestje van!”). Lisa is geboren in Twello, studeerde aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden en verhuisde voor 2 jaar naar Spanje om uiteindelijk in Oss haar eigen zaak te starten!

DANA

Barista

Dana wordt ook wel ons zonnetje in huis genoemd, en dat is niet voor niets. Je herkent Dana namelijk aan haar fantastische lach😃. Deze 17-jarige vrolijke en creatieve alleskunner woont in Megen. Mocht je denken: ‘ik ken haar ergens van?’ (niet als openingszin om haar aan de haak te slaan, want ze is bezet!), dat kan kloppen! Dana werkt namelijk ook bij Restaurant Titus in Megen. Wij zijn heel blij en trots met Dana in het L&W team.

ARON

Barista

Aron is onze enige man, maar hij weet zich knap staande te houden in al dat vrouwelijk geweld. Hij heeft al op verschillende plekken in de Osse horeca gewerkt, voornamelijk in de avond, maar het overdag werken bij L&W bevalt hem meer dan prima. Deze 24-jarige man is - zoals je kunt zien - zeker niet vies van een lekker drankje en hij houdt van lekker lang tafelen samen met zijn vriendin en/of vrienden. 🍻

LISE

Bedrijfsleidster, Barista

Huh, maar is het nou Lisa of Lise? Het geluk is dat ze er beide zijn! Deze 26-jarige lieve, enthousiaste en harde werker is namelijk de bedrijfsleidster bij Lisa & Wilhelmina. Lise heeft veel kennis van wijnen (en ze is zelf ook niet vies van een glaasje) 🍷. Ze voorziet jullie daarom ook graag van meer informatie over onze wijnen. Mocht je Lise nog niet hebben gespot op het terras of achter de bar en je hebt een hond, loop dan vooral even samen langs want ze laat letterlijk alles uit haar handen vallen als ze een hond ziet.

PHILAR

Barista

Er is een hele grote kans dat ze een bekende voor jullie is, want Philar is onze BO’er, oftewel bekende Ossenaar. Ze wordt dan ook door velen herkent en begroet. Mocht je haar (nog) niet kennen dan kan je haar herkennen aan haar prachtige goudblonde lokken, au naturel niets uit een verfpotje!👱🏻‍♀️Ook is ze rad van tong en heeft ze de beste (oké, ook wel droge) humor. Mocht ze bij jou aan tafel staan, vraag dan vooral of ze een mop wil vertellen!

ISE

Barista

Ise is onze vrolijke, goedlachse krullenbol die graag met haar vrienden de hort op gaat en houdt van kamperen. Ise stuurt beveiliging richting Koninklijke Marechaussee. Deze heldin is een rasechte Ossenaar en wilde vroeger altijd al achter de bar werken. Komt dat even goed uit nu! Ise haar favorieter drankje is een Chai latte met soya melk. Ook proberen? Ise maakt hem met liefde voor je klaar! P.S. Wist je dat Ise jaren actief is geweest bij de Osse carnavalsvereniging de SCVO als garde danseres? 💃

SANNA

Barista

Sanna is de ‘Benjamin’ van het L&W team, maar haar presentatie en werkmentaliteit doet dat niet vermoeden. Deze hardwerkende en knappe dame is een geboren en getogen Ossenaar dus grote kans dat jullie Sanna al kennen. Mochten jullie haar niet kennen, dan herken je haar aan haar perfect gestylde voorkomen. Sanna houdt namelijk van mooie kleding en ziet er altijd tip top uit! 💇🏻‍♀️ Maar ze is niet vies van hard werken. Wij zijn heel blij met Sanna in het L&W team!

Lisa & Wilhelmina

Gast is goud!

We zijn er zuinig op en het is ons heel veel waard; dat zijn onze gasten. Met groot plezier zorgen we ervoor dat je een fijne ervaring in de horeca rijker bent zodat je nog eens terugkomt!

Service 0
Snelheid 0
Beschikbaarheid 0