Ons Team

LISA

Eigenaresse, Barista

Lisa is de trotse eigenaresse van Lisa & Wilhelmina🧡. Deze energieke blondine is altijd vrolijk en is een ster in het maken van koffie. Haar favo koffie om te drinken is een flat white met volle romige melk. Haar favo koffie om te maken is een caramel macchiato (“de espresso blijft zo mooi hangen tussen de melk en het schuim, en die caramel maakt er een dubbel feestje van!”). Lisa is geboren in Twello, studeerde aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden en verhuisde voor 2 jaar naar Spanje om uiteindelijk in Oss haar eigen zaak te starten!

BEAU

Barista

Ons hockeyfanaatje Beau kan lopend naar haar werk, wie wil dat nu niet? Vrolijker dan Beau zie je ze niet vaak. Beautje is 15 jaar en regelt samen met Catootje de hapjes van onze feesten en partijen. Uiteraard laat ook zij haar handjes wekelijks wapperen om iedereen weer van een feestelijke lunch te voorzien.

ISA

Barista

Onze Isa! 20 lentes jong en knippen dat ze kan💇🏼‍♂️... Isa heeft de kappersopleiding gedaan en familie en vrienden zijn er maar wat blij mee. Gelukkig voor ons voelde Isa wat voor de horeca en heeft ze bij ons kennis mogen maken met dit mooie vak. Isa is creatief en houdt ervan zelf tapas te maken, haar vriend zit dag-in-dag-uit op de vrachtwagen en goedlachs als ze is komt ze 4 dagen per week breedlachend bij ons binnen gewandeld!

RUBEN

Barista

Onze Ruben, 18 lentes jong en zoekt graag de gezelligheid op. Ruben zie je over een paar jaar als favoriete meester voor de klas staan, 👨🏼‍🏫 hij is hard op weg zijn diploma binnen te halen. Als groentje in de afwas heeft hij hier met een dienblad leren omgaan en ook de koffie specialiteiten liggen op de loer. Ruben nog niet gespot aan de Spoorlaan? Klopt, hij werkt voornamelijk in t' weekend hier.

BRITT

Barista

Ons Britt(je) van 18 heeft haar stage er bijna opzitten. Je bent haar ongetwijfeld al tegengekomen aan je tafel of op het terras! Britt houdt wel van een feestje, ziet haar toekomst in de ouderenzorg en staat haar mannetje! Britt heeft voorlopig even 1 doel: haar rijbewijs halen.

JASMIN

Barista

Jasmin begon bij ons als afwass(t)er want een ster is ze zeker! Ze verzorgt nu al regelmatig de lunch en ook weet ze het lekkerste bananenbrood te bakken. Jasmin heeft haar zinnen gezet op de hotelschool en kan bij ons dus al mooi wat kennis op doen. Met de mooiste nagels zie je haar bijna ieder weekend bij ons rondfladderen.

CATO

Barista

Cato versterkt ons team sinds een paar maanden. Altijd in voor een gezellig praatje tijdens het afwassen of het maken van kokos makronen. Het liefste rijdt ze toch paard en van winkelen is ze ook niet vies. Oja, Catootje is ook nog eens het brein achter onze tiktok!

NOOR

Barista

Noor is onze creatieveling, ze is 24 lentes jong en woont samen met d'r vriend in Oss. Noor zet altijd een stapje extra en werkt ook graag een dagje extra 😉 💪🏼 Sinds april zie je haar niet meer zo vaak, Noor heeft na een lange zoektocht een mooie baan in de psychologie weten te bemachtigen. Gelukkig loopt ze de deur nog plat voor een cappuccino to go of een chill momentje op ons terras. Wist je dat Noor naast vegetariër heel leergierig is en in rap tempo het horeca vak in de vingertjes heeft gekregen?

Lisa & Wilhelmina

Gast is goud!

We zijn er zuinig op en het is ons heel veel waard; dat zijn onze gasten. Met groot plezier zorgen we ervoor dat je een fijne ervaring in de horeca rijker bent zodat je nog eens terugkomt!

Service 0
Snelheid 0
Beschikbaarheid 0
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?