Ons Team

LISA

Eigenaresse, Barista

Lisa is de trotse eigenaresse van Lisa & Wilhelmina🧡. Deze energieke blondine is altijd vrolijk en is een ster in het maken van koffie. Haar favo koffie om te drinken is een flat white met volle romige melk. Haar favo koffie om te maken is een caramel macchiato (“de espresso blijft zo mooi hangen tussen de melk en het schuim, en die caramel maakt er een dubbel feestje van!”). Lisa is geboren in Twello, studeerde aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden en verhuisde voor 2 jaar naar Spanje om uiteindelijk in Oss haar eigen zaak te starten!

DANA

Barista

Dana wordt ook wel ons zonnetje in huis genoemd, en dat is niet voor niets. Je herkent Dana namelijk aan haar fantastische lach😃. Deze 17-jarige vrolijke en creatieve alleskunner woont in Megen. Mocht je denken: ‘ik ken haar ergens van?’ (niet als openingszin om haar aan de haak te slaan, want ze is bezet!), dat kan kloppen! Dana werkt namelijk ook bij Restaurant Titus in Megen. Wij zijn heel blij en trots met Dana in het L&W team.

ISA

Barista

Onze Isa! 20 lentes jong en knippen dat ze kan💇🏼‍♂️... Isa heeft de kappersopleiding gedaan en familie en vrienden zijn er maar wat blij mee. Gelukkig voor ons voelde Isa wat voor de horeca en heeft ze bij ons kennis mogen maken met dit mooie vak. Isa is creatief en houdt ervan zelf tapas te maken, haar vriend zit dag-in-dag-uit op de vrachtwagen en goedlachs als ze is komt ze 4 dagen per week breedlachend bij ons binnen gewandeld!

RUBEN

Barista

Onze Ruben, 18 lentes jong en zoekt graag de gezelligheid op. Ruben zie je over een paar jaar als favoriete meester voor de klas staan, 👨🏼‍🏫 hij is hard op weg zijn diploma binnen te halen. Als groentje in de afwas heeft hij hier met een dienblad leren omgaan en ook de koffie specialiteiten liggen op de loer. Ruben nog niet gespot aan de Spoorlaan? Klopt, hij werkt voornamelijk in t' weekend hier.

PHILAR

Barista

Er is een hele grote kans dat ze een bekende voor jullie is, want Philar is onze BO’er, oftewel bekende Ossenaar. Ze wordt dan ook door velen herkent en begroet. Mocht je haar (nog) niet kennen dan kan je haar herkennen aan haar prachtige goudblonde lokken, au naturel niets uit een verfpotje!👱🏻‍♀️Ook is ze rap van tong en heeft ze de beste (oké, ook wel droge) humor. Mocht ze bij jou aan tafel staan, vraag dan vooral of ze een mop wil vertellen!

ARON

Barista

Onze topper Aron! Hij heeft al op verschillende plekken in de Osse horeca gewerkt, voornamelijk in de avond, maar het overdag werken bij L&W bevalt hem meer dan prima. Deze 24-jarige man is - zoals je kunt zien - zeker niet vies van een lekker drankje en hij houdt van lekker lang tafelen samen met zijn vriendin en/of vrienden. 🍻

NOOR

Barista

Noor is onze creatieveling, ze is 24 lentes jong en woont samen met d'r vriend in Oss. Noor zet altijd een stapje extra en werkt ook graag een dagje extra 😉 💪🏼 Sinds april zie je haar niet meer zo vaak, Noor heeft na een lange zoektocht een mooie baan in de psychologie weten te bemachtigen. Gelukkig loopt ze de deur nog plat voor een cappuccino to go of een chill momentje op ons terras. Wist je dat Noor naast vegetariër heel leergierig is en in rap tempo het horeca vak in de vingertjes heeft gekregen?

Lisa & Wilhelmina

Gast is goud!

We zijn er zuinig op en het is ons heel veel waard; dat zijn onze gasten. Met groot plezier zorgen we ervoor dat je een fijne ervaring in de horeca rijker bent zodat je nog eens terugkomt!

Service 0
Snelheid 0
Beschikbaarheid 0